70 jaar na de onafhankelijkheid van Indonesië staat onze koloniale geschiedenis volop in de belangstelling. Tegenwoordig hebben bijna 2 miljoen Nederlanders een Indische achtergrond. Hoe werkt die geschiedenis door in ons land, en in onze levens? En hoe willen we ons tot die geschiedenis verhouden? De Indië Monologen is een unieke theateravond met wisselende combinaties van gasten en met Nederlands-Indië als centraal thema.


Elke editie van De Indië Monologen presenteert een uitgelezen gezelschap van drie bekende Nederlandse schrijvers, musici en acteurs, maar ook prominenten uit de wereld van de media, journalistiek en politiek zijn vertegenwoordigd; allen met een Indische achtergrond of sterke betrokkenheid bij de geschiedenis van Nederlands-Indië.


Aan De Indië Monologen doen oa. mee: Adriaan van Dis, Bodil de La Parra, Ellen Deckwitz, Eric Schneider, Ernst Jansz, Esther Scheldwacht, Kester Freriks, Marion Bloem, Martin Schwab, Reggie Baay, Ricci Scheldwacht, Sarah Sluimer,

Theodor Holman, Thom Hoffman, Yvonne Keuls, Wieteke van Dort en Willem Nijholt.


Vaste muzikale kern van De Indië Monologen zijn Astrid Seriese en gitarist Erwin van Ligten. De regie is in handen van Bo Tarenskeen.


Kijk voor meer informatie, speeldata en wie waar te zien is op:


www.indiemonologen.nlEen co-productie van Impresariaat Koperen Kees en: 

De Indië Monologen

artiestenImpresariaat_Koperen_Kees_-_artiesten.html
contactImpresariaat_Koperen_Kees_-_Contact.html
agendaImpresariaat_Koperen_Kees_-_agenda.html
pers & techniekImpresariaat_Koperen_Kees_-_Publiciteit.html

IKK - info@koperen-kees.com

t 0031 (0) 487 507399  

m 0031 (0) 6 53 72 11 70

homeImpresariaat_Koperen_Kees_-_index.html